Rookvrije zones in ons zwembad

Nieuws

Rookvrije zones in ons zwembad

verkeersbord-terrein-rookvrij-rv15-800x600

Rookvrije zones

Rookvrije zones bij ons zwembad 2024

Met ingang van dit zomerseizoen (2024) zijn we verheugd om aan te kondigen dat Zwembad De Treffer gedeeltelijk rookvrij wordt. We hebben deze beslissing genomen met het welzijn van al onze bezoekers in gedachten. Door het creëren van een rookvrije omgeving streven we ernaar om een gezonde en schone omgeving te bieden waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van het zwemmen zonder blootstelling aan tabaksrook. Als je toch behoefte hebt aan een rookpauze, hebben we een omgeving gecreëerd waar u rustig kunt roken uit de buurt van andere gasten die niet roken.

We verdelen onze ligweide in een rookvrije ligweide en een stukje ligweide waar gerookt mag worden.

Wij hopen dat jullie als gasten dit begrijpen en ons helpen hiermee samen een gezonde omgeving te creëren.

Espaces non-fumeurs à notre piscine 2024

À partir de cette saison estivale (2024), nous avons le plaisir de vous annoncer que la Piscine De Treffer deviendra partiellement sans fumée. Nous avons pris cette décision en pensant au bien-être de tous nos visiteurs. En créant un environnement sans fumée, nous nous efforçons de fournir un environnement sain et propre où les personnes de tous âges peuvent nager sans être exposées à la fumée du tabac. Si vous avez besoin d'une pause cigarette, nous avons créé un environnement dans lequel vous pouvez fumer tranquillement, loin des autres clients non-fumeurs.

Nous divisons notre terrain en une partie sans fumeur et une partie du terrain où il est permis de fumer.

Nous espérons que vous, en tant qu'invités, comprenez cela et nous aiderez à créer ensemble un environnement sain.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.