Zwemles

Zwemles

Informatie Nationale Zwem ABC

Contactformulier.jpg

Wil jij ook leren zwemmen?

Geen grotere pret dan waterpret.
Met het enige echte A, B, C diploma.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan spetteren en spelen in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan?

bc aanleren.


Niet alleen in de beschermde omgeving van een zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor veel ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water. De zwemlessen staan garant voor een gezonde, leerzame en vooral ook plezierige tijd.

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

Diploma waaier

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.

Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en wordt de basis gelegd voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

HEEL NEDERLAND ZWEMVEILIG

GEDRAGSCODE ZWEMBRANCHE

CENTRUM VEILIGE SPORT

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.