Vacature Receptioniste-Toezichthoudster

Nieuws

Vacature Receptioniste-Toezichthoudster

Werken bij de Treffer

Vacature Receptioniste-Toezichthoudster

Ben jij die super enthousiaste medewerk(st)er die we zoeken?

Dit geeft jou plezier

Tevreden bezoekers, daar doe je het voor!

Je houdt van afwisseling in je werk. Of je nu de gasten met een glimlach verwelkomt aan de balie, ze een veilig gevoel geeft tijdens het toezichthouden aan het zwembad of zorg draagt voor een schone omgeving. Jij gaat werken met leuke collega's in een fijne, informele sfeer. Je houdt van contact met mensen en je neemt graag eigen initiatief.

Dit ga je doen

Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen, aan de balie, de telefoon of per mail. Je bedient onze kassa’s, verwent onze gasten met een lekker kopje koffie, fris of iets te knabbelen en je houdt je werkomgeving netjes. Voor lichte administratieve handelingen draai jij je hand niet om met je kennis van het office pakket. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent flexibel inzetbaar.

Wat heb je nodig

Je kunt dit omdat je een MBO opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je ook de Franse en Engelse taal beheerst. Heb je al een BHV of EHBO-diploma? Super, zo niet dan kun je deze op onze kosten alsnog behalen. Je zult begrijpen dat we je ook gaan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wat wij jou bieden

Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega's, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.


Voor deze combi functie hebben we ongeveer 15 uur per week beschikbaar. Een opleiding tot reddend zwemmen en BHV wordt intern door de werkgever verzorgd. Verder zijn er bij interesse doorgroei mogelijkheden naar zwemonderwijzer en/of docent meer bewegen voor ouderen. De opleiding hiervoor wordt aangeboden en bekostigd door de werkgever.

Kom jij onze gasten verwelkomen?
Stuur je motivatie en CV vóór 20 februari 2024 naar info@zwembaddetreffer.nl t.a.v. Winand Willigers.

We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.