Zomerlesblok 2024

Zomerlesblok 2024

Aanmelden is nu mogelijk

zwemles

Zomerlesblok

In juli 2024 organiseren we een zomerlesblok voor kinderen die al bij De Treffer zwemles volgen. Het lesblok duurt 3 weken waarin 10 zwemlessen worden gegeven. In het zomerlesblok kan je kind mogelijk een groepje doorstromen of diploma zwemmen. Na de zomervakantie kan je kind dan bij goed resultaat versneld doorstromen naar het volgende groepje of diplomagroep. Er is een beperkt aantal plaatsen in het zomerlesblok. Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen onder aan deze pagina.

Wanneer:

week 27 & 28 & 29: van 2 juli t/m 20 juli 2024.
De lessen duren 45 minuten

ZIE TIJDEN

PROEFZWEMMEN/TOETS: tijdens de laatste les op 19 juli

DIPLOMAZWEMMEN : zaterdag 20 juli 2024

KOSTEN: ZWEM-ABC: € 110,60 (incl. proefzwemmen)

DIPLOMAZWEMMEN ABC (groep 5/B/C): € 31,10

Aanmelden van je kind kan via het onderstaand formulier.
Let op! het aanmelden via het onderstaand formulier geeft GEEN recht op een plaats in het zomerlesblok. Houd er rekening mee dat er per groep slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. VOL=VOL

Het reserveren van een plaats is NIET mogelijk.
Nadat je van ons de bevestiging van de aanmelding en het betaalverzoek hebt ontvangen, dient het lesgeld meteen betaald te worden.
Pas na de betaling van het lesgeld is de plaats in het zomerlesblok definitief gereserveerd.

Voor mensen die zich niet via de website kunnen aanmelden, bestaat de mogelijkheid om aan de balie een aanmeldformulier in te vullen.

Meer weten? Kijk eerst hieronder aan de pagina bij: Veelgestelde vragen zomerlesblok
Staat de informatie er niet bij, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of mail naar: les-app@zwembaddetreffer.nl

Veelgestelde vragen zomerlesblok

Aanmelden voor het zomerlesblok is vanaf nu mogelijk via onderstaand formulier.
Zodra de aanmelding is bevestigd door de administratie, ontvang je het betaalverzoek via het lesvolgsysteem. Deze kun je dan meteen met IDEAL betalen. Je kind is pas definitief geplaatst als het lesgeld is voldaan.
Kinderen die zwemmen via JFS of Leergeld kunnen alleen aan het zomerlesblok deelnemen wanneer er voldoende saldo aanwezig is.
(Deze informatie kun je navragen aan de balie)

Nee, het is niet mogelijk om een plaats te reserveren. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kind is pas definitief geplaatst als de aanmelding is bevestigd en het lesgeld is betaald.

Nee, de indeling van de groepen in het rooster is vooraf vastgesteld. Je kunt de lestijd niet zelf kiezen.

In elke lesgroep/niveau is plaats voor ± 10 kinderen. In het zomerlesblok zijn 6 niveaus/lesgroepen ingepland. Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol

Een les duurt 45 minuten, waarvan 40 minuten les en 5 minuten speeltijd.

Het inhalen van gemiste zomerzwemlessen is niet mogelijk. Er is géén restitutie in lesgeld wanneer een kind niet aanwezig is in de opgegeven les.

In het zomerlesblok is een kijkles gepland tijdens de laatste 20 minuten van les 5. (maandag 8 juli)

De groepen 4-5-B en C dienen in les 6-7-8-9 en 10 met kleding aan te zwemmen.

Proefzwemmen: in les 10 (19 juli) wordt beoordeeld of kinderen voldoen aan de eisen van het Diploma zwemmen. Gekleed zwemmen is een verplicht onderdeel tijdens het Proefzwemmen. Denk dus aan het meenemen van de kleding bij les 10. Kleding dient te voldoen aan de kledingeisen van de NRZ.

Het Diplomazwemmen voor groep 5, B en C is na les 10 op zaterdag 20 juli.
A-Diploma om 09.30 uur
B-Diploma om 08.30 uur
C-Diploma om 08.30 uur
Denk dus aan het meenemen van de kleding. Kleding dient te voldoen aan de kledingeisen van de NRZ.

Is een groep/niveau vol, dan kun je ervoor kiezen om je kind op een wachtlijst te plaatsen. Mocht er een plaats vrij komen dan wordt er contact opgenomen. Tijdstip van aanmelding voor de wachtlijst is hierbij leidend.

Kinderen die meedoen aan het zomerlesblok kunnen versneld doorstromen. Dit betekent dat bij doorstromen de lestijd en evt de lesdag van je kind na de zomervakantie wijzigt. Houd hier rekening mee. Wijzigingen van groep en lestijd worden via het lesvolgsysteem tijdig doorgegeven.

Ja, kinderen die bij een andere zwemlesaanbieder zwemles volgen kunnen instromen indien er nog plaats is.
Kinderen die al zwemles volgen bij Zwembad de Treffer hebben voorrang.

Voor instromen geldt:

1. Vooraf voorzwemmen is verplicht! Hiervoor wordt een afspraak gemaakt. Kosten zijn € 15,00.
2. Besluit je in te stromen, dan dien je je in te schrijven in het lesvolgsysteem.
3. Je ontvangt een bevestiging en betaalverzoek voor de inschrijfkosten € 31,10. Zodra deze kosten voldaan zijn, wordt je kind in de groep geplaatst.
4. Vervolgens ontvang je via het lesvolgsysteem nog het betaalverzoek van het zomerlesblok € 110,60.

Aanmelden zomerlesblok

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.