Zomerlesblok

Zomerlesblok

Aanmelden is nog mogelijk

zwemles

Aanmelden voor het zomerlesblok is nog mogelijk.

Zie hier de data en de lestijden van het zomerlesblok

Tijdens de zomervakantie 2022 organiseren we een zomerlesblok voor kinderen die al bij Zwembad de Treffer zwemles volgen. Het lesblok duurt 3 weken waarin 10 zwemlessen worden gegeven.
Week 29 les op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
Week 30 les op maandag, woensdag en vrijdag
Week 31 les op maandag, woensdag en vrijdag
Week 31 is tijdens les 10 op vrijdag proefzwemmen voor de kinderen van groep 5, B en C en op zaterdag diplomazwemmen voor de kinderen die aan de eisen voldoen.

In het zomerlesblok kan een kind voor een niveau of een diploma zwemmen. Na de zomervakantie kan een kind dan bij goed resultaat versneld doorstromen naar het volgende niveau cq diplomagroep. Er is een beperkt aantal plaatsen in het zomerlesblok. VOL is VOL! Kijk voor meer informatie bij veel gestelde vragen onder aan deze pagina.

Kosten:
Zomercursus leskaart: € 96,70
Diplomazwemmen: € 27,20
Watervrijdiploma € 5,75

Aanmelden voor het zomerlesblok is nog mogelijk.
Aanmelden kan via onderstaand contactformulier: Vermeld bij aanmelding de lesgegevens van je kind. Zodra de aanmelding is bevestigd door de administratie, kun je de leskosten via het betaalverzoek in het lesvolgsysteem per IDEAL voldoen. Je kind is pas definitief geplaatst als de leskaart is betaald, dus zodra je een betaalverzoek hebt ontvangen, dien je zo spoedig mogelijk te betalen om van een plek verzekerd te zijn. Vol is vol!!

Voor mensen die zich niet via de website kunnen aanmelden, bestaat de mogelijkheid om aan de balie een aanmeldformulier in te vullen.

Het reserveren van een plaats is NIET mogelijk.
Meer weten? Kijk eerst hieronder aan de pagina bij: Veelgestelde vragen zomerlesblok
Staat de informatie er niet bij, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 043 409 1807

Veelgestelde vragen zomerlesblok

Aanmelden voor het zomerlesblok is nog mogelijk.
Zodra de aanmelding is bevestigd door de administratie, kun je de leskosten via het betaalverzoek in het lesvolgsysteem betalen. Je kind is pas definitief geplaatst als de leskaart is betaald.

Nee, het is niet mogelijk om een plaats te reserveren. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kind is pas definitief geplaatst als de aanmelding is bevestigd en de leskaart is betaald.

Nee, de indeling van de groepen in het rooster is vooraf vastgesteld. Je kunt de lestijd niet zelf kiezen.

In elke lesgroep/niveau is plaats voor 10 kinderen. In het zomerlesblok zijn 6 niveaus/lesgroepen ingepland. Er is dus een beperkt aantal plaatsen. Vol is vol

Een les duurt 45 minuten, waarvan 40 minuten les en 5 minuten speeltijd.

Het inhalen van gemiste zomerzwemlessen is niet mogelijk. Er is géén restitutie in lesgeld wanneer een kind niet aanwezig is in de opgegeven les.

In het zomerlesblok is een kijkles gepland tijdens de laatste 20 minuten van les 5. (ma 25 juli)

Alle groepen dienen in les 6-7-8-9 en 10 met kleding aan te zwemmen.

Proefzwemmen: in les 10 wordt beoordeeld of kinderen voldoen aan de eisen van het Diploma zwemmen. Gekleed zwemmen is een verplicht onderdeel tijdens het Proefzwemmen. Denk dus aan het meenemen van de kleding bij les 10. Kleding dient te voldoen aan de kledingeisen van de NRZ.

Het Diplomazwemmen voor groep A-5, B en C is na les 10 op zaterdag 6 augustus.
A-Diploma om 08.30 uur
B-Diploma om 08.30 uur
C-Diploma om 08.30 uur

Is een groep/niveau vol, dan kun je ervoor kiezen om je kind op een wachtlijst te plaatsen. Mocht er een plaats vrij komen dan wordt contact opgenomen. Tijdstip van aanmelding voor de wachtlijst is hierbij leidend.

Kinderen die meedoen aan het zomerlesblok kunnen versneld doorstromen. Dit betekent dat bij doorstromen de lestijd en evt de lesdag van je kind na de zomervakantie wijzigt. Houd hier rekening mee. Wijzigingen van groep en lestijd worden via het lesvolgsysteem tijdig doorgegeven.

Ja, kinderen die bij een andere zwemlesaanbieder zwemles volgen kunnen instromen indien er nog plaats is.
Kinderen die al zwemles volgen bij Zwembad de Treffer hebben voorrang.

Voor instromen geldt:

1. Vooraf voorzwemmen is verplicht! Hiervoor wordt een afspraak gemaakt. Kosten zijn € 13,10.
2. Besluit je in te stromen, dan dien je je in te schrijven in het lesvolgsysteem.
3. Je ontvangt een bevestiging en betaalverzoek voor de inschrijfkosten € 27,20. Zodra deze kosten voldaan zijn, wordt je kind in de groep geplaatst.
4. Vervolgens ontvang je via het lesvolgsysteem nog de rekeningen van het zomerlesblok € 96,70.

Aanmelden zomerlesblok

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend