Vergoeding leszwemmen

Nieuws

Vergoeding leszwemmen

Zwemles vergoeding.JPG

Vergoeding leszwemmen door Gemeente Eijsden-Margraten

Gemeente Eijsden-Margraten wil dat alle kinderen in aanmerking komen voor een vergoeding voor het behalen van het A diploma.

Zwemveiligheid is van groot belang. Gemeente Eijsden-Margraten wil dat alle kinderen in aanmerking komen voor een vergoeding voor het behalen van het A diploma. Ongeacht waar zij dit diploma behalen. Het college van B&W heeft de gemeenteraad daarom voorgesteld om een vergoeding van € 100,- te verstrekken als tegemoetkoming in de door aanvrager gemaakte kosten van het particulier leszwemmen. Elk kind dat binnen de gemeente Eijsden-Margraten woont en zwemdiploma A behaalt, komt in aanmerking voor de stimuleringssubsidie van  €100,-. De €100,- wordt verstrekt bij het overleggen van het behaalde A zwemdiploma (erkend volgens zwem ABC). De vergoeding wordt niet uitgekeerd bij het behalen van een zwemdiploma B of C.

U kunt uw aanvraag tot uiterlijk drie maanden na het behalen van het diploma indienen

Voor aanvraag klik op de roze button

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.