Diplomazwemmen

Diplomazwemmen

Kijk mij nou zwemmen!

Diploma waaier

Diplomazwemmen 06-04-2024 (ovb)

Diplomazwemmen, het is de feestelijke afsluiting van een leertraject.
De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden.

Ouders, broertjes en zusjes mogen weer komen kijken op de zwemzaal tijdens het diplomazwemmen, geen schoenen op de zwemzaal toegestaan, aan de balie kan men overschoentjes kopen om over uw schoenen te trekken, blote voeten mag natuurlijk wel.
Foto's maken van uw eigen kind dat mag, loop aub de instructeurs/trices niet in de weg en hou aub rekening met de AVG en maak geen foto's van andere kinderen of vraag toestemming aan de desbetreffende ouders. U mag uw kind aanmoedigen na een prestatie, wanneer er een opdracht wordt gegeven dan vragen wij natuurlijk stilte zodat de kinderen de opdracht kunnen verstaan.

Tijdens de diploma uitreiking is er tijd om van elk kind persoonlijk een foto te maken.

Zwem-ABC

Met het Nationale Zwemdiploma C op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Zwemveilig zijn betekent dat je ‘in en om het water kunt overleven en op een veilige manier kunt bewegen en recreëren en plezier kunt hebben in de Nederlandse watercultuur’.
De examencommissie bepaalt na Proefzwemmen of je kind aan het Diplomazwemmen mag deelnemen. U ontvangt via de mail van de les-app/leerlingvolgsysteem een uitnodiging voor het diplomazwemmen wanneer uw kind aan de eisen heeft voldaan.

Wanneer is diplomazwemmen:
Elke lesperiode/blok sluiten we na les 10 af met het diplomazwemmen. (zwemt je kind op zaterdag dan zwemt hij/zij 2 x die dag, de reguliere les + het proefzwemmen). Je kind kan pas deelnemen aan diplomazwemmen als het het proefzwemmen met goed resultaat heeft afgesloten. De datum(s) van het diplomazwemmen staan op het overzicht met de lesdata vermeld. Deze datum is onder voorbehoud en kan indien nodig wijzigen.

 1. Diplomazwemmen: Zaterdag 06-04-2024*
  A-diploma start * 14.00 uur
  B-
  diploma start * 15.00 uur
  C-diploma start * 15.00 of 16.00 uur
  * data/tijden ovb

De kosten.
Diplomazwemmen is niet inbegrepen bij de lesperiode.
De diplomakosten € 31,10 kun je na het Proefzwemmen betalen via de les app. Doe dit tijdig vóór het diplomazwemmen, de betaling dient voldaan te zijn anders kan uw kind niet deelnemen aan het diplomazwemmen.
Is je kind afgewezen met Proefzwemmen, betaal dan ook niet het diplomazwemmen.
Alleen kinderen die het proefzwemmen hebben gehaald staan in de diploma-afzwemgroepen. De kinderen waarvan diplomazwemmen is betaald worden ook op de deelnemerslijsten van de NRZ geplaatst

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.