Binnen

Leszwemmen

Wil jij ook leren zwemmen volgens het Nationale Zwem A B C ?

Geen grotere pret dan waterpret.
Met het enige echte A, B, C diploma.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan spetteren en spelen in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan?
Niet alleen in de beschermde omgeving van een zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor veel ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water. De zwemlessen staan garant voor een gezonde, leerzame en vooral ook plezierige tijd.

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

Zie menu:
Zwem ABC
Zwemlesinformatie
Instromen Zwem-ABC

Inschrijven zwemles via les-app

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.

Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en wordt de basis gelegd voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Diploma waaier

Wij adviseren jullie de basis corona maatregelen aan te houden.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.

Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.

De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Kurk indien nodig

Tarieven

Leskaart 10 lessen (incl 10 x gratis vrijzwemmen)
110,60
1 extra zwemles
15,00
Voorzwemmen
15,00
Inschrijfgeld
31,10
Diplomazwemmen Watervrij (groep 1)
6,60
Proefzwemmen Zwem A - B - C
9,60
Diplomazwemmen Zwem A - B - C
31,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.